מתכון לעלי סלק ממולאים

    מירי זורגר Comments Off on מתכון לעלי סלק ממולאים
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 2 חב עלי סלק שטופים ללא החלק הלבן

    למלית

    • 250 גר' חזה עוף טחון
    • 1 בצל קצוץ מטוגן עד להשחמה
    • 1 כוס אורז לאחר בישול
    • 1 כף רסק עגבניות
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס טרי
    • 2 כפיות סוכר

    לרוטב

    • 250 גר' רסק עגבניות
    • 3 כפות שמן
    • 1/2 כפית מלח
    • 3 כפות סוכר
    • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    • 1 1/2 כוסות ציר עוף או מים

    אופן ההכנה

    • את עלי הסלק יש לחלוט דקה במים חמים ולחצות לרוחב ל2 כך שיהיה לנו מכל עלה 2 יח
    • את מצרכי המלית לערבב בקערה לטעום ולתקן תיבול
    • למלא את העלים במלית ולהניח בצד

    הכנת הרוטב

    בסיר מתאים להניח את כל המצרכים ולהביא לרתיחה לטעום ולתקן תיבול

    לאחר שהטעמים של הרוטב טעימים לי אני מכניסה את העלים הממולאים

    לבשל שעה וחצי על אש נמוכה

    להגיש כתוספת



    0 תגובות